Macrogarden2020-10-22T09:28:48+02:00
SERVEI DE JARDINERIA

Macrogarden

MACROGARDEN

Descobreix el que
et podem oferir

El departament de Macrogarden, creat l’any 2011, es dedica al disseny i manteniment de zones i recintes enjardinats, privats i públics. És una divisió que s’integra dins el grup empresarial i que segueix la mateixa filosofia: adaptació, competitivitat i estàndard de qualitat. Els serveis de jardineria inclouen la planificació de les tasques amb l’objectiu de convertir els espais en llocs més sostenibles pel que fa a termes econòmics i mediambientals.

Disposem d’un equip de jardiners amb àmplia experiència, paisatgistes, geògrafs especialitzats i enginyers agroforestals que cuiden l’entorn on es desenvolupen les feines. També disposem d’una gran capacitat d’adaptació a les necessitats particulars de cada client/a, de la mateixa manera que ens dediquem a estudiar les noves tendències dins el món de la jardineria. Per desenvolupar la nostra feina disposem de les eines més avançades i respectuoses amb el medi ambient, a més d’observar totes les directrius en seguretat laboral i d’estar assessorats constantment pel nostre departament de riscs laborals.

Com ens organitzem?

Pel que fa a l’organització interna, la nostra estructura permet optimitzar el servei per aconseguir la millor qualitat-preu. Per això ens organitzem en dos esglaons. En primer lloc, el cap de serveis i supervisions, que és l’interlocutor directe amb el o la clienta, és qui controla i coordina la realització del servei. A més a més, gestiona les incidències i s’encarrega d’oferir un servei amb la màxima qualitat, seguretat i eficiència. També lidera la implementació del Pla de Gestió al centre escolar o de treball. En segon lloc, hi ha el personal operatiu, que és qui realitza les tasques diàries a les dependències assignades. A més, tenint en compte que el treball en equip serà el més habitual, l’empresa fomenta la integració del personal entre si.

Què utilitzem en la jardineria?

Macrogarden utilitza materials homologats i biodegradables per conservar el medi ambient. La nostra filosofia d’empresa cerca la mínima utilització de productes químics de síntesi, i ens assessorem contínuament en procediments per ser més i més sostenibles. Aquests materials no comporten cap mena d’incidència ni sobre els recintes i zones enjardinades ni sobre les persones que els manipulen. Posem a disposició dels nostres clients/es les fitxes tècniques i de seguretat dels productes utilitzats. També vetllem perquè el personal tingui la formació adient per poder desenvolupar la seva tasca, essent aquesta formació continua. Pel que fa a les eines i la maquinària que utilitzem, tenim tallagespa, motoserres, talla-bardisses, desbrossadores, eines de mà, podadores, ensulfatadores, entre d’altres.

Com cuidem la gestió mediambiental?

Els nostres serveis inclouen l’assessorament en gestió mediambiental per part del nostre equip professional. De la mateixa manera, també oferim a possibilitat de recolzar els centres educatius en educació ambiental a través d’activitats com compostatge amb restes de poda o horts educatius. També elaborem un Pla de Gestió personalitzat de la zona enjardinada tenint en compte les necessitats i dinàmiques úniques de cada espai. A més a més, la nostra política de la qualitat mediambiental ens dirigeix a donar solucions sostenibles a les diferents situacions que ens trobem amb relació a l’estalvi d’aigua o als jardins sostenibles i l’aprofitament de recursos existents.

MACROGARDEN

Jardineria
d’interiors.

Des de Macrogarden oferim una àmplia gamma de serveis de jardineria interior i decoració amb plantes per al disseny i creació d’ambients. La nostra missió és oferir un servei eficient i de qualitat que permeti al centre o empresa suplir les seves necessitats i reflectir les qualitats de la seva marca. Des de la fase de disseny fins a la instal·lació i manteniment, els nostres experts i expertes ofereixen un servei totalment personalitzat i enfocat a les característiques de cada client.

Contacta’ns
MACROGARDEN

Jardineria
d’exteriors

Amb la intenció d’oferir un entorn cuidat, Macrogarden ofereix la creació i manteniment de jardins exterior per fer més acollidors els voltants dels centres educatius o de treball, a través d’una extensa varietat de plantes naturals i jardineres. Convertim els exteriors en llocs més agradables i donem vida a les entrades dels edificis o espai públic amb zones enjardinades. El nostre personal qualificat ofereix un assessorament personalitzat sobre la millor opció que s’ajusti al seu pressupost perquè el seu espai enjardinat cobreixi les seves necessitats, utilitzant una varietat de plantes naturals de qualitat i de la mida adequada. Un entorn saludable amb un exterior cuidat contribueix a augmentar la qualitat de vida, a incrementar la productivitat i a millorar la convivència en els diversos espais.

Contacta'ns

Noticies

Portem el lleure a l’escola

5 d'agost de 2020|

Les activitats extraescolars s’han convertit en un complement de la jornada escolar de molts infants i, fins i tot, en una assignatura més i en un alleujament per als pares amb una agenda laboral ajustada. Es porten a terme fora de l’horari escolar i contribueixen a despertar inquietuds, a reforçar els [...]

Tenir un jardí sostenible està a l’abast de tothom

21 de juliol de 2020|

Amb l'arribada del bon temps, ens ve de gust passar més temps fora de casa, envoltats del verd refrescant del nostre jardí. A la nostra climatologia calorosa i escassa d'aigua en els mesos estivals, això pot suposar una despesa considerable en cures de plantes si pretenem imitar els dissenys paisatgístics de països més [...]

CONTACTE

Estarem encantats d’atendre’t

Carrer del Freser, 75, 08026 Barcelona

934 55 15 49

macrolim@macrolim.net

ENVIAR UN MAIL
NEWSLETTER

Subscriu-te i no et perdis les últimes novetats dels nostres serveis


    He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
    Go to Top