Macrolim serveis de neteja a escoles

Constitueix el bressol de la nostra empresa. Des del començament de la nostra activitat, fa més de 20 anys, és la nostra principal línia de negoci.

Som coneixedors de totes les necessitats i els serveis que necessiten les escoles per al seu correcte funcionament, sempre adaptant-nos al tarannà de cada centre.

Fem la distribució de la feina tenint en compte la màxima qualitat del servei i el cost més ajustat per als nostres clients.

Oferim un servei altament professional: supervisem acuradament el personal i les instal.lacions, gestionem tot el personal al nostre càrrec, tenim una comunicació constant i fluïda amb els responsables de cada centre, donem una especial importància a la figura de la Responsable d’Equip destinada a l’escola que és la interlocutora  entre el centre i l’empresa, aportem els materials i els productes necessaris per donar el servei més eficient i oferim una brigada d’especialistes per fer els treballs més especialitzats, com la neteja de vidres i el tractament de paviments.