Macrodiet, servei de menjadors

És la divisió que s’encarrega dels menjadors col·lectius. Utilitza les instal·lacions pròpies de cada centre, per tal d’aconseguir el màxim rendiment i així poder oferir un menjar casolà, cuinat al moment de servir, mantenint el valor nutricional de cada plat i millorant substancialment el preu del menú.

La cuina “in situ” ens permet atendre amb major flexibilitat i rapidessa les necessitats puntuals o imprevistes dels clients.

Macrodiet,
servei de menjadors
els ofereix:

 Selecció i relació amb els proveïdors, compres i pagaments.

 Gestió econòmica i administrativa completa.

 Tramitació de diferents modalitats de cobrament.

• Atenció personalitzada, per resoldre les necessitats pròpies de cada centre. Des del primer moment els fem partícips de la presa de decisions.

 Compliment de la legislació vigent en temes de higiene i seguretat alimentaria.

 Creació i elaboració de menús nutricional i dietèticament correctes, orientats a una dieta mediterrània. Sempre consensuats amb el centre.

 Servei de celebracions especials: xocolatades, sopars o dinars de fi de curs, aperitius,…

• Supervisió del servei per part del nostre equip de professionals.

 Selecció, contractació i subrogació de personal de cuina i servei.

 Atenem i agilitzem les substitucions necessàries per baixes mèdiques i altres imprevistos que es puguin produir, garantint la qualitat del servei.

 Formació inicial i continuada del personal.

 Màxima seguretat en la manipulació dels aliments i en la higiene de les instal·lacions.

Serveis de Menjadors

DIETISTA
Serà la persona encarregada de la planificació dels menús i vetllarà en tot moment per la bona elaboració dels mateixos, vigilant el col·lectiu destinatari per tal d’adaptar-se a les seves necessitats (al·lèrgies, intoleràncies,etc. ).

CAP DE SERVEIS I SUPERVISIONS
Serà l’ interlocutor client-empresa-treballadors/es, i per tant la part més important a l’hora de controlar i coordinar la realització del servei. A més gestionarà les incidències que es puguin produir amb el personal operatiu.

CUINERS I AJUDANTS DE CUINA
En dependència del Cap de serveis i supervisions, realitzaran les tasques diàries assignades.

Els nostres menús compleixen cinc normes bàsiques:

· Incloem sempre verdures i hortalisses. Perquè son baixes en calories, pobres en greix, riques en vitamines i minerals i en fibra. Equilibren, alleugeren i donen volum als menjars.

· Aportem una bona quantitat de fibra dietètica.

· Assegurem l’adequat contingut en calci. Incloem en cada menú aliments rics en aquest mineral i que mantenen l’equilibri calci/fòsfor.

· Elevem el nivell vitamínic dels menús amb els  aliments crus. Per aconseguir-ho introduïm hortalisses crues i fruites de temporada en els menjars.

· Contenen la dosis justa de proteïnes. Per això no es combinaran grans quantitats d’aliments amb un alt aport proteic, ni es confeccionaran menús amb aliments molt baixos en proteïnes.