Mitjançant la nostra Divisió de neteja, prestem un servei especialitzat de neteja i acondicionament de pisos i apartaments.

Som conscients de la importància que té el nostre treball en la sensació de benestar que tingui el client i en la valoració de la seva estada.

Per aquest motiu, la nostra finalitat és oferir un servei de qualitat en la neteja i posada a punt, aportant personal qualificat i degudament uniformat.

Per tal d’aconseguir-ho:

    • Concentrem els horaris de les persones de la plantilla per aconseguir una major presència d’hores a les franges horàries en les quals els clients habitualment deixen els apartaments lliures.

    • Adaptem la plantilla en funció del nivell d’ocupació. Fem un treball conjunt amb el nostre responsable de divisió, sempre tenint en compte les previsions d’ocupació setmanals. Així mateix, designem un supervisor extern que controla de forma permanent el servei ofert, i que romandrá a disposició del client per tal de solucionar qualsevol imprevist.

    • Apliquem protocols específics de neteja, així com els productes i maquinària d’última generació.

Hem aconseguit, sobre la base de l’experiència acumulada, una optimització de processos i rendiments, que ens permeten oferir un servei òptim amb uns costos reduïts.